ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Με 10€ το μήνα τα παιδιά ξεκινούν τα αγγλικά τους....

Έρευνες αποδεικνύουν ότι η συνεργατική μάθηση είναι πλέον αποτελεσματική για την εκμάθηση της ξένης γλώσσας. Ας μη ξεχνάμε πως γλώσσα είναι επικοινωνία.

Με την μοναδική Μέθοδο Learn® στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, ο σπουδαστής μαθαίνει βιωματικά ενεργοποιώντας όλες τις αισθήσεις μάθησης σε κάθε ώρα.

JUNIORS Α Β & Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ELEMENTARY 9 ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

ΕΦΗΒΙΚΑ 13 ΕΩΣ 15

Pre Junior A Δημοτικού

Juniors Β & Γ Δημοτικού

Back to School!

Ανακαλύψτε στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, μια μοναδική μαθησιακή εμπειρία. Με τους έμπειρους καθηγητές μας ,που θα παρακινήσουν τους μικρούς μαθητές μας σε κάθε βήμα του ταξιδιού τους! Κύριο μέλημα μας είναι η ασφάλεια σας, η καλύτερη γνώση, η πρωτοπορία και η πρόοδος.

Ποτέ άλλοτε δεν δημιουργήθηκε ένα "κάστρο" φτιαγμένο με τόση πολλή αγάπη για όλους εσάς. "Το κάστρο της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ". Στο κέντρο μας θα βρείτε όλα αυτά και άλλα πολλά!

ELEMENTARY 9 ΕΩΣ 11 ΕΤΩΝ

  • Αναπτύσσει τις επικοινωνιακές ικανότητες
  • Τη γλώσσα ως μέσο της γνώσης
  • Την επικέντρωση στην γνώση
  • Τη διαπολιτισμική γνώση και κατανόηση
  • Την πολυπολιτισμική συνείδηση
  • Εναλλακτικές προοπτικές κοινές αντιλήψεις
  • Πολυγλωσσικά ενδιαφέροντα και νοοτροπίες
  • Τις δεξιότητες σκέψης (critical thinking skills)

2η ξένη γλώσσα στα 9!

Έχει αποδειχτεί ότι η καλύτερη δυνατή απόδοση των σπουδαστών μας πραγματοποιείται σε ένα ενδιαφέρον και ευχάριστο περιβάλλον με καινοτόμα εκπαιδευτικά μέσα που ευνοούν την παράλληλη μάθηση δύο ξένων γλωσσών μέσα σε ολιγομελή τμήματα.

Η Μέθοδος Learn® εξασφαλίζει την αφοσίωση του παιδιού στην προσπάθεια, δημιουργώντας κίνητρα που είναι σημαντικά γι’αυτό.

Just Vote

Πάτα το κουμπί με τη σωστή απάντηση! Ο συνδυασμός εικόνας-ήχου-ερώτησης δίνει κίνητρα συμμετοχής, προάγει τον υγιή ανταγωνισμό και κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των σπουδαστών.

Skype

Οι μαθητές στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ έχουν την ευκαιρία να μιλούν με μαθητές άλλων Κέντρων ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ απ’ όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρουμανία διαμέσου SKYPE, την πιο σύγχρονη και καινοτόμο μέθοδο επικοινωνίας.

Με λίγα λόγια, οι μαθητές μιλάνε τη γλώσσα που μαθαίνουν σε real-life setting και η επικοινωνία τοποθετείται στο επίκεντρο της γλωσσικής διδασκαλίας.

Ηλιούπολη Ι

Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 102 & Φραντζή 1 Τηλ: 2109933400, 2109951500

Ηλιούπολη IΙ

Πλατεία 28ης Οκτωβρίου & Λασκάρεως 1 Τηλ: 2109969890, 2109969587

Κέντρο Ενηλίκων

Φραντζή 1 & Μαρίνου Αντύπα Τηλ: 2109933400, 2109951500

Copyright ©2018 Holistic Education. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος