ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ

 • ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΟΜΙΛΟΣ

 • ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΑΞΙΕΣ

 • ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

   ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ

   Ο Μεγαλύτερος Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξένων Γλωσσών

   με 30 Χρόνια Ιστορία !

   Απο το 1989 μαθαίνουμε τους σπουδαστές μας να μιλούν, να επικοινωνούν, να βιώνουν, την ξένη γλώσσα όπως τη μητρική τους.

   με 30 Χρόνια Συνέπεια !

   28.000 γονείς κάθε χρόνο μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους για την εκμάθηση της ξένης γλώσσας. Από το 1989 έως σήμερα έχουν αποφοιτήσει από την ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ πάνω από 340.000 μαθητές.

   με Συνεργασία με το Πανεπιστημίου του Cambridge !

   Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ είναι επίσημο εξεταστικό του Cambridge. Οι πιστοποιήσεις του πανεπιστημίου του Cambridge, αναγ-νωρίζονται παγκοσμίως στον Δημόσιο και στον Ιδιωτικό τομέα.

   με Επιτυχίες στα πτυχία !

   96% στα πτυχία του πανεπιστημίου Cambridge. 98% στα πτυχία του πανεπιστημίου Michigan.

   Στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ η διδασκαλία έχει ψυχή, έχει όραμα, μιλά στην καρδιά όλων των μαθητών μας. Η μέθοδος καινοτομεί, εξελίσσεται, τολμά και ... η μάθηση δεν σταματά ποτέ !

   ΑΞΙΕΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ

   Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ

   Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ έχει δημιουργήσει και συνεχως εξελίσει την μοναδική βιωματική μέθοδο εκμάθησης ξένων γλωσσών Learn®. Οι μαθητές στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ δεν μαθαίνουν απλά τη ξένη γλώσσα, αλλά τη βιώνουν και τη κατακτούν όπως τη μητρική τους.

   ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

   Ο καθηγητής – παιδαγωγός, αποτελεί τη καρδιά του εκπαιδευτικού μας συστήματος. Όσα μέσα & αν διαθέτουμε ο δάσκαλος αναλαμβάνει τον πιο σημαντικό ρόλο.

   ΜΑΘΗΜΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΕΣΑ

   Στίς μέρες μας η τεχνολογία παίζει καθοριστικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και αποτελεί σπουδαίο κίνητρο για τους μαθητές.

   SUPPORT FOR YOU

   Στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ο κάθε μαθητής είναι μοναδικός, απολαμβάνοντας μια σειρά από υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένες για αυτόν. Γιατί κάθε μαθητής μαθαίνει με τον τρόπο του.

   ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

   ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

   Η Ευρωγνωση στην Ηλιούπολη διαθέτει δύο παιδικά σχολεία και ενα κέντρο αποκλειστικά για ενήλικες. Με τη μοναδική μέθοδο LEARN και με προγράμματα που καλύπτουν από τη προ νηπιακή ηλικία έως το πτυχίο αποτελεί τη πρώτη επιλογή για την εκμάθηση της ξένης γλώσσας.

   ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ

   Δεν ξεχνούμε πως όσα εργαλεία κι αν έχουμε ο δάσκαλος έχει το σημαντικότερο ρόλο στη διαδικασία της εκπαίδευσης. Γι’ αυτό κι εμείς θέλουμε να συνεργαζόμαστε μόνο με τους καλύτερους και αυτή είναι και η δική σας εγγύηση!

   ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ

   Στίς μέρες μας η τεχνολογία παίζει καθοριστικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και αποτελεί σπουδαίο κίνητρο για τους μαθητές.

   SUPPORT FOR YOU

   Στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ο κάθε μαθητής είναι μοναδικός, απολαμβάνοντας μια σειρά από υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένες για αυτόν. Γιατί κάθε μαθητής μαθαίνει με τον τρόπο του.

   ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

   Μοναδικά προνόμια και πακέτα προσφορών.

   Το Προσωπικό μας

   Οι καθηγητές μας:

   Είναι οι φύλακες – άγγελοι του σπουδαστή, είναι πάντα στο πλευρό τους με ζεστασιά και αγάπη. Η ακαδημία καθηγητών της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, που λειτουργεί εδώ και 30 χρόνια, εγγυάται ότι οι καθηγητές μας είναι:

   • Άριστα Εκπαιδευμένοι στα προγράμματά μας.
   • Μεταδοτικοί και με άμεση επικοινωνία με τον σπουδαστή.
   • Εξειδικευμένοι στη διδασκαλία των επιπέδων που διδάσκουν.
   • Γνωρίζουν πως να βοηθούν τον σπουδαστή να θέτει ρεαλιστικούς στόχους και να τους επιτυγχάνει.

   Διευθυντής Σπουδών

   Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ λειτουργεί όπως τα μεγάλα κολέγια του εξωτερικού. Η ύπαρξη του Διευθυντή σπουδών εγγυάται την ευρυθμη Ακαδημαική λειτουργία του κέντρου μας.

   Ο DOS είναι πιστοποιημένος καθηγητής ο οποίος συνεργάζεται καθημερινά με τους καθηγητές:

   • Ελέγχει την πορεία της ύλης των μαθημάτων.
   • Ελέγχει την πρόοδο των μαθητών.
   • Διεξάγει την Ενισχυτική διδασκαλία μέσω του κύκλου For you.
   • Διεξάγει τις επιτηρήσεις καθηγητών.
   • Διεξάγει το Personal Tutoring και τα Exam workshops.

   Γιατί στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ο σπουδαστής είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας .

   E-Learning

   Ψηφιακό μάθημα

   Στις μέρες μας η τεχνολογία έχει καθοριστικό ρόλο στην εκπαιδευτική διαδικασία και αποτελεί κίνητρο για τους σπουδαστές. Οι καθηγητές του Ομίλου ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ είναι όλοι εξοικειωμένοι με τη χρήση των νέων τεχνολογιών, οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του μαθήματος που γίνεται με τον πλέον σύγχρονο και επιστημονικό τρόπο.

   Διαδραστικός Πίνακας

   Ανεκτίμητο εργαλείο στην τάξη, ο διαδραστικός πίνακας χρησιμοποιείται ως αντικαταστάτης του παραδοσιακού πίνακα και δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να απορροφήσουν πληροφορίες με μεγαλύτερη ευκολία, Καθώς παρουσιάζει κάθε εκπαιδευτική πηγή με έναν ιδιαίτερα ελκυστικό τρόπο, κάνει την εκπαίδευση απολαυστική, ενθαρρύνει την κριτική σκέψη και κρατάει αμείωτη την προσοχή των μαθητών στο μάθημα.

   ΝΕΑ e-learning πλατφόρμα!

   Οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν τη διαφορετικότητα της online εκμάθησης. Ο στόχος είναι να εμπεδώσουν αυτά που μαθαίνουν να αναπτύξουν νέες δεξιότητες διαμέσου μια ποικιλίας ασκήσεων. Κάθε εβδομάδα που διανύουν μέσα στο ακαδημαϊκό έτος, έχουν τη δυνατότητα να επιλύσουν διαφορετικές, ελκυστικές ασκήσεις που δίνουν έμφαση σε γραμματική, λεξιλόγιο καθώς και δραστηριότητες Young Learners English.

   E-Blocks

   Η μοναδική μέθοδος που βασίζεται στην απόκτηση γνώσεων με τις αισθήσεις και τη κίνηση και όχι στη στείρα αποστήθηση Skype Οι μαθητές στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ έχουν την ευκαιρία να μιλούν με μαθητές άλλων Κέντρων ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ απ’ όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρουμανία διαμέσου

   SKYPE

   Την πιο σύγχρονη και καινοτόμο μέθοδο επικοινωνίας. Οι μαθητές μιλάνε τη γλώσσα που μαθαίνουν σε real-life setting και η επικοινωνία τοποθετείται στο επίκεντρο της γλωσσικής διδασκαλίας.

   JustVote & JetVote

   Στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ η επανάληψη του λεξιλογίου και της γραμματικής είναι πια «παιχνιδάκι». Το JustVote και το JetVote φροντίζουν γι’ αυτό με ερωτήσεις που εμφανίζονται στην οθόνη του υπολογιστή και οι σπουδαστές να διαλέγουν τη σωστή απάντηση χρησιμοποιώντας remote control όπως ακριβώς σε τηλεπαιχνίδι!

   FOR YOU SUPPORT

   Δωρεάν Μάθημα επανάληψης με τον Διευθυντή Σπουδών

   FOR YOU PERSONAL TUTORING

   Δωρεάν Ενισχυτικές ώρες διδασκαλίας όταν υπάρχουν αδυναμίες ή ελλείψεις που έχει διαπιστώσει ο καθηγητής και ο Διευθυντής Σπουδών της Σχολής.

   FOR YOU STUDY LAB

   Δωρεάν Μελέτη στην σχολή μας με παρουσία εξειδικευμένου καθηγητή. Ειδικές οδηγίες μελέτης στους σπουδαστές μας για το πώς πρέπει να διαβάσουν το λεξιλόγιο και την γραμματική, πως πρέπει να οργανώσουν την μελέτη τους και τον χρόνο τους

   FOR YOU workshops


   Έξτρα ώρες σε κάθε πτυχιακή τάξη για εξάσκηση σε θέματα εξετάσεων υπό συνθήκες εξετάσεων. Η διάρκεια είναι η ίδια όπως στις εξετάσεις, γίνεται επιτήρηση και στην συνέχεια αναλύονται και εξηγούνται τα λάθη.

   PREMIUM

   Έξτρα ώρες πριν την έναρξη των προγραμμάτων, ώστε ο σπουδαστής, μέσα από δημιουργική απασχόληση, να επαναλάβει στοιχεία της γλώσσας που διδάχθηκε κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους και να τα εμπεδώσει στο μέγιστο βαθμό προκειμένου να περάσει με ευκολία στο επόμενο επίπεδο.

   Συνεργασίες

   • Ανοιχτό Εξεταστικό Κέντρο Cambridge ELA

    Ανοιχτό Εξεταστικό Κέντρο Cambridge ELA Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, ως Κλειστό Εξεταστικό Κέντρο, διενεργεί τις εξετάσεις του Πανεπιστηµίου Cambridge ELΑ για τους σπουδαστές της. Οι πιστοποιήσεις του Πανεπιστηµίου Cambridge αναγνωρίζονται παγκοσµίως στο δηµόσιο και ιδιωτικό τοµέα.

   • Πιστοποίηση ETECT

    Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ είναι επίσης κέντρο προετοιµασίας για την πιστοποίηση ETECT, µία εξέταση που απευθύνεται σε αρχάριους και πεπειραµένους καθηγητές Αγγλικής γλώσσας. Στους επιτυχόντες απονέµεται πιστοποιητικό αναγνωρισµένο από το Εθνικό Σύστηµα ∆ιαπίστευσης (ΕΣΥ∆).

    Ηλιούπολη Ι

    Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 102 & Φραντζή 1 Τηλ: 2109933400, 2109951500

    Ηλιούπολη IΙ

    Πλατεία 28ης Οκτωβρίου & Λασκάρεως 1 Τηλ: 2109969890, 2109969587

    Κέντρο Ενηλίκων

    Φραντζή 1 & Μαρίνου Αντύπα Τηλ: 2109933400, 2109951500

    Copyright ©2018 Holistic Education. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος