ΑΓΓΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 4-6

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Το πιο βασικό σε αυτή την ηλικία, είναι τα παιδιά να αγαπήσουν την ξένη γλώσσα μέσα από τραγούδια, παιχνίδια, ανάθεση ρόλων και δημιουργικές δραστηριότητες.

Αγγλικά για την Α' Δημοτικού...

Με τη νέα σειρά βιβλίων με τη μέθοδο Tap n' Talk και τον Talkie, οι μικροί μας μαθητές αποκτούν τέλεια προφορά. Με τις δημιουργικές δραστηριότητες, στα αγγλικά βιώνουν τη γλώσσα.

Αγγλικά για το Νηπιαγωγείο

Με τη νέα σειρά βιβλίων με τη μέθοδο Tap n Talk και τον Talkie, οι μικροί μας μαθητές αποκτούν τέλεια προφορά και αρχίζουν ένα ευχάριστο ταξίδι στο μαγικό κόσμο της γνώσης.

Αγγλικά για το Προνήπιο

Οι μικροί μαθητές έρχονται σε επαφή με τα αγγλικά παίζοντας. Ανακαλύπτουν τα αγγλικά μέσα από 4 απλά βήματα και με τη μέθοδο  Tap n Talk και τον Talkie, μέσα από ένα φανταστικό διαδραστικό βιβλίο Ηελλο Hello hip hop.

Δημιουργικό Παιχνίδι.. Στα Αγγλικά!

Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να αγαπήσουν τα Αγγλικά μέσα από τραγούδια, παιχνίδια, ανάθεση ρόλων και δημιουργικές δραστηριότητες!

Τραγουδάμε & χορεύουμε

Μαγειρεύουμε

Παίζουμε κουκλοθέατρο

Κάνουμε πειράματα

Αφηγούμαστε ιστορίες

Κατασκευάζουμε ρομπότ

Μουσικοκινητική - Δακτυλομπογιές - Θέατρο - Κατασκευές - Πειράματα - Ζωγραφική

Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να αγαπήσουν τα Αγγλικά μέσα από τραγούδια, παιχνίδια, ανάθεση ρόλων και δημιουργικές δραστηριότητες!

Αγγλικά για τους μικρούς του νηπιαγωγείου και της Α' Δημοτικού

Ξέρετε ότι στην πρώιμη παιδική ηλικία υπάρχει ένα παραθυράκι όπου το παιδί μπορεί να μάθει την ξένη γλώσσα;

Στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Ηλιούπολης έχουμε δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον & δίνουμε, με το ειδικά σχεδιασμένο για αυτή την ηλικία, πρόγραμμα, τα ερεθίσματα εκείνα, που βοηθούν τα παιδιά να αποκτήσουν έμφυτη ευχέρεια στη χρήση της αγγλικής γλώσσας, σαν τη μητρική τους.

Με πολύ αγάπη και στοργή, τα παιδιά βιώνουν τη γλώσσα μέσα από δημιουργικές- διασκεδαστικές δραστηριότητες, γιατί αυτή η ηλικία θα πρέπει να είναι περίοδος διασκέδασης, εξερευνήσεων και ανακαλύψεων.

Συνοδέψτε τους ήρωες της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ στο συναρπαστικό ταξίδι της μάθησης μέσω της προσέγγισης CLIL - Content and Language Integrated Learning που δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να ανακαλύπτουν και να επεξεργάζονται θεματικές ενότητες διαπολιτισμικού περιεχομένου χρησιμοποιώντας την Αγγλική γλώσσα ως εργαλείο.

Ηλιούπολη Ι

Λεωφόρος Μαρίνου Αντύπα 102 & Φραντζή 1 Τηλ: 2109933400, 2109951500

Ηλιούπολη IΙ

Πλατεία 28ης Οκτωβρίου & Λασκάρεως 1 Τηλ: 2109969890, 2109969587

Κέντρο Ενηλίκων

Φραντζή 1 & Μαρίνου Αντύπα Τηλ: 2109933400, 2109951500

Copyright ©2018 Holistic Education. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος