ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Με 10€ το μήνα τα παιδιά  ξεκινούν τα αγγλικά τους....

Έρευνες αποδεικνύουν ότι η συνεργατική μάθηση είναι πλέον αποτελεσματική
για την εκμάθηση της ξένης γλώσσας. Ας μη ξεχνάμε πως γλώσσα είναι επικοινωνία.

Με την μοναδική Μέθοδο Learn® στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, ο σπουδαστής μαθαίνει βιωματικά ενεργοποιώντας όλες τις αισθήσεις μάθησης σε κάθε ώρα.

JUNIORS Α Β & Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ELEMENTARY 9 ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ

ΕΦΗΒΙΚΑ 13ΕΩΣ 15

      
       JUNIORS Β & Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ τα παιδιά μαθαίνουν Αγγλικά μέσα σε real-life setting περιβάλλον έχοντας μια ολιστική προσέγγιση στην εκμάθηση της γλώσσας μαζί με τον Alf ανακαλύπτουν σταδιακά τις γλωσσικές τους ικανότητες μέσα από μία επιλογή ασκήσεων και δραστηριοτήτων που δίνουν έμφαση στην κριτική σκέψη.

Συνοδέψτε τους ήρωες της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ στο συναρπαστικό ταξίδι της μάθησης μέσω της προσέγγισης- CLIL-Content and Language Integrated Learning - που δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να ανακαλύπτουν και να επεξεργάζονται θεματικές ενότητες διαπολιτισμικού περιεχομένου χρησιμοποιώντας την Αγγλική γλώσσα ως εργαλείο.

 


ELEMENTARY
9 ΕΩΣ 11 ΕΤΩΝ

  • Αναπτύσσει τις επικοινωνιακές ικανότητες
  • Τη γλώσσα ως μέσο της γνώσης
  • Την επικέντρωση στην γνώση
  • Τη διαπολιτισμική γνώση και κατανόηση
  • Την πολυπολιτισμική συνείδηση
  • Εναλλακτικές προοπτικές κοινές αντιλήψεις 
  • Πολυγλωσσικά ενδιαφέροντα και νοοτροπίες 
  • Τις δεξιότητες σκέψης (critical thinking skills)
 

2η ξένη γλώσσα στα 9!

Έχει αποδειχτεί ότι η καλύτερη δυνατή απόδοση των σπουδαστών μας πραγματοποιείται σε ένα ενδιαφέρον και ευχάριστο περιβάλλον με καινοτόμα εκπαιδευτικά μέσα που ευνοούν την παράλληλη μάθηση δύο ξένων γλωσσών μέσα σε ολιγομελή τμήματα.

Η Μέθοδος Learn® εξασφαλίζει την αφοσίωση του παιδιού στην προσπάθεια, δημιουργώντας κίνητρα που είναι σημαντικά γι’αυτό.

 

Just Vote

Πάτα το κουμπί με τη σωστή απάντηση!

Ο συνδυασμός εικόνας-ήχου-ερώτησης δίνει κίνητρα συμμετοχής, προάγει τον υγιή ανταγωνισμό και κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των σπουδαστών.

 

Skype

Οι μαθητές στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ έχουν την ευκαιρία να μιλούν με μαθητές άλλων Κέντρων ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ απ’ όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρουμανία διαμέσου SKYPE, την πιο σύγχρονη και καινοτόμο μέθοδο επικοινωνίας.
Με λίγα λόγια, οι μαθητές μιλάνε τη γλώσσα που μαθαίνουν σε real-life setting και η επικοινωνία τοποθετείται στο επίκεντρο της γλωσσικής διδασκαλίας.

 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και η γραμματεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει αναλυτικά σχετικά με τα προγράμματα σπουδών για ηλικίες 7 έως 12ετών.

Το μήνυμά σας εστάλη επιτυχώς. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατα την αποστολή της φόρμας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
phone
Επικοινωνήστε μαζί μας