ΑΓΓΛΙΚΑ 

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ  ΗΛΙΚΙΑΣ 4-6 

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Το πιο βασικό σε αυτή την ηλικία, είναι τα παιδιά να αγαπήσουν την ξένη γλώσσα μέσα από τραγούδια, παιχνίδια, ανάθεση ρόλων και δημιουργικές δραστηριότητες.

Alf n Talkie

Αγγλικά για την Α' Δημοτικού...

Με τη νέα σειρά βιβλίων με τη μέθοδο Tap n' Talk και τον Talkie, οι μικροί μας μαθητές αποκτούν τέλεια προφορά. Με τις δημιουργικές δραστηριότητες, στα αγγλικά βιώνουν τη γλώσσα.

Αγγλικά για το Προνήπιο

Αγγλικά για το Νηπιαγωγείο

Με τη νέα σειρά βιβλίων με τη μέθοδο Tap n Talk και τον Talkie, οι μικροί μας μαθητές αποκτούν τέλεια προφορά και αρχίζουν ένα ευχάριστο ταξίδι στο μαγικό κόσμο της γνώσης.

Σαλπάρουμε για την Επιτυχία

Αγγλικά για το Προνήπιο

Οι μικροί μαθητές έρχονται σε επαφή με τα αγγλικά παίζοντας. Ανακαλύπτουν τα αγγλικά μέσα από 4 απλά βήματα και με τη μέθοδο  Tap n Talk και τον Talkie, μέσα από ένα φανταστικό διαδραστικό βιβλίο Ηελλο Hello hip hop .....

Creative Learning

Δημιουργικό Παιχνίδι.. Στα Αγγλικά!

Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να αγαπήσουν τα Αγγλικά μέσα από τραγούδια, παιχνίδια, ανάθεση ρόλων και δημιουργικές δραστηριότητες!


Τραγούδι και χορός
Τραγουδάμε & χορεύουμε
Τα παιδιά μαγειρεύουν
Μαγειρεύουμε
Παίζουμε Κουκλοθέατρο

Παίζουμε κουκλοθέατρο

Κάνουμε πειράματα

Κάνουμε πειράματα

Αφηγούμαστε ιστορίες

Αφηγούμαστε ιστορίες

Your image
Κατασκευάζουμε ρομπότ
Μουσικοκινητική - Δακτυλομπογιές - Θέατρο - Κατασκευές - Πειράματα - Ζωγραφική
Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να αγαπήσουν τα Αγγλικά μέσα από τραγούδια, παιχνίδια, ανάθεση ρόλων και δημιουργικές δραστηριότητες!
Alf n Talkie
Tap n' Talk

Το μοναδικό εκπαιδευτικό εργαλείο, που δίνει ζωή στις λέξεις και τους διαλόγους που περιέχονται στα βιβλία.

 
 

Αγγλικά για τους μικρούς του νηπιαγωγείου και της Α' Δημοτικού

Ξέρετε ότι στην πρώιμη παιδική ηλικία υπάρχει ένα παραθυράκι όπου το παιδί μπορεί να μάθει την ξένη γλώσσα;

Holistic Education

Στην ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ Ηλιούπολης έχουμε δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον & δίνουμε, με το ειδικά σχεδιασμένο για αυτή την ηλικία, πρόγραμμα, τα ερεθίσματα εκείνα, που βοηθούν τα παιδιά να αποκτήσουν έμφυτη ευχέρεια στη χρήση της αγγλικής γλώσσας, σαν τη μητρική τους.

Με πολύ αγάπη και στοργή, τα παιδιά βιώνουν τη γλώσσα μέσα από δημιουργικές- διασκεδαστικές δραστηριότητες, γιατί αυτή η ηλικία θα πρέπει να είναι περίοδος διασκέδασης, εξερευνήσεων και ανακαλύψεων.

Συνοδέψτε τους ήρωες της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ στο συναρπαστικό ταξίδι της μάθησης μέσω της προσέγγισης CLIL - Content and Language Integrated Learning που δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να ανακαλύπτουν και να επεξεργάζονται θεματικές ενότητες διαπολιτισμικού περιεχομένου χρησιμοποιώντας την Αγγλική γλώσσα ως εργαλείο.

Infographic

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και η γραμματεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει αναλυτικά σχετικά με τα προγράμματα σπουδών για ηλικίες 4 έως 6 ετών.

Το μήνυμά σας εστάλη επιτυχώς. θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα στην αποστολή του μηνύματος. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
phone
Επικοινωνήστε μαζί μας