Γερμανικά - Τμήματα Ενηλίκων

Ολιγομελή τμήματα.     
Μαθήματα δια ζώσης.  
Μαθήματα blended.      
  Μαθήματα on line.
        

95% Επιτυχία!

Επειδή η γλώσσα είναι … ταξίδι τώρα η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ σου δίνει την δυνατότητα να μάθεις γερμανικά  Σωστά - Γρήγορα - Εύκολα .

Με τη μοναδική βιωματική μέθοδο Learn® και... 

Εξειδικευμένη βιβλιογραφία

Ολιγομελή τμήματα & Ευέλικτα προγράμματα

Εξειδικευμένοι καθηγητές.

Ακαδημαϊκός Διευθυντής σπουδών (DOS).

Δωρεάν parking. Κέντρο  αποκλειστικά για ενήλικες.

 

Γιατί να μάθω Γερμανικά; 

*Στον επαγγελματικό τομέα: Η επικοινωνία στα Γερμανικά με τους γερμανόφωνους συνεργάτες βελτιώνει τις επαγγελματικές σχέσεις και προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για πιο αποτελεσματική επικοινωνία –και κατά συνέπεια επιτυχία.
*  Μια διεθνής καριέρα: Με τις γνώσεις Γερμανικών βελτιώνετε τις επαγγελματικές σας ευκαιρίες σε γερμανικές εταιρίες στη χώρα σας ή σε άλλες χώρες. Οι καλές γνώσεις Γερμανικών σαν κάνουν έναν παραγωγικό συνεργάτη για έναν εργοδότη που δραστηριοποιείται στην παγκόσμια αγορά.
*  Τουρισμός και διαχείριση ξενοδοχείου: Τουρίστες από γερμανόφωνες χώρες κάνουν πολλά και μακρινά ταξίδια και ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα από άλλους τουρίστες. Τους αρέσει να τους εξυπηρετεί γερμανόφωνο προσωπικό και να έχουν γερμανόφωνους ξεναγούς. 
*Επιστήμη και έρευνα: Τα Γερμανικά είναι η δεύτερη πιο σημαντική γλώσσα της επιστήμης.  
Η Γερμανία, με τη συμβολή της στην έρευνα και την ανάπτυξη, κατέχει την τρίτη θέση παγκοσμίως και χορηγεί σε αλλοδαπούς επιστήμονες υποτροφίες για έρευνα. 
*Λογοτεχνία, Μουσική, Τέχνη και Φιλοσοφία: Τα Γερμανικά είναι η γλώσσα του Γκαίτε, του Κάφκα, του Μότσαρτ, του Μπαχ και του Μπετόβεν. 
*Η Γερμανία χορηγεί ένα μεγάλο αριθμό υποτροφιών για σπουδές στη Γερμανία. Σε νέους πολίτες άλλων χωρών χορηγείται βίζα προσωρινής εργασίας
* Προγράμματα ανταλλαγών: μαθητών, φοιτητών, ανάμεσα στη Γερμανία και σε πολλές χώρες του κόσμου.

Σωστά - Εύκολα - Γρήγορα & Με εγγύηση Πτυχίου

 

Καλέστε μας στο 2109933400

ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για Γερμανικά Ενηλίκων

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να κλείσουμε ένα ραντεβού  και να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το πρόγραμμα σπουδών μας.

Your data is successfully submiited. Thank you!
There's something wrong when submitting your data.